Înălțimea Sa, soția mea (Effingtons, #5) Victoria Alexander

ISBN:

Published:

Paperback

400 pages


Description

Înălțimea Sa, soția mea (Effingtons, #5)  by  Victoria Alexander

Înălțimea Sa, soția mea (Effingtons, #5) by Victoria Alexander
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 400 pages | ISBN: | 8.44 Mb

Secretele ii vor aduce, in sfarsit, impreuna sau ii vor desparti pentru totdeauna?Femeile nu l-au refuzat niciodata pe ravasitorul Lord Matthew Weston, iar el nu s-a obosit niciodata sa le spuna „nu“. Dar de data asta intalneste o tanara intr-atat deMoreSecretele ii vor aduce, in sfarsit, impreuna sau ii vor desparti pentru totdeauna?Femeile nu l-au refuzat niciodata pe ravasitorul Lord Matthew Weston, iar el nu s-a obosit niciodata sa le spuna „nu“. Dar de data asta intalneste o tanara intr-atat de ademenitoare incat, dupa cateva zile minunate petrecute la Paris, spune pe negandite „da“ casatoriei.

Spre surprinderea lui insa, dupa o ultima noapte de pasiune, se trezeste si constata ca frumoasa lui sotie a disparut. Si, in clipa cand afla ca incantatoarea faptura cu care se insurase nu este cine pretindea a fi, ci fiica de rege – care, cel mai probabil, a luat relatia cu el ca pe o simpla aventura –, Matthew isi jura sa si-o scoata cu totul din viata, din minte si din… inima.Dar chiar si o printesa face greseli.

Dupa mai bine de un an, Tatiana se intoarce, caci are nevoie de ajutor din partea singurului barbat care i-l poate oferi ‒ daca il convinge sa ii accepte propunerea.Dar oare la asta se rezuma totul: la faptul ca are nevoie de sprijinul lui? Sau in spatele acestei cereri se ascunde un secret pe care ea nu vrea sa i-l dezvaluie? Matthew poate fi convins sa-i ofere ajutorul, dar inima nu i-o va mai oferi niciodata.Si totusi, el pare hotarat sa o subjuge pe frumoasa cu ochi verzi si s-o transforme dintr-o printesa perfecta intr-o sotie plina de pasiune.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Înălțimea Sa, soția mea (Effingtons, #5)":


elavil.eu

©2012-2015 | DMCA | Contact us