Огнено жертвоприношение (Анита Блейк, ловецът на вампири, #7) Laurell K. Hamilton

ISBN:

Published:

Paperback

576 pages


Description

Огнено жертвоприношение (Анита Блейк, ловецът на вампири, #7)  by  Laurell K. Hamilton

Огнено жертвоприношение (Анита Блейк, ловецът на вампири, #7) by Laurell K. Hamilton
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 576 pages | ISBN: | 4.51 Mb

Коя жена изглежда безупречно за вечерта, с елегантна и възбуждаща рокля, а в същото време е въоръжена до зъби, готова за всяка ситуация? Отговорът е Анита Блейк. Може ли една жена да се е разделила с алфата на върколаците, защото пред очите й той еMoreКоя жена изглежда безупречно за вечерта, с елегантна и възбуждаща рокля, а в същото време е въоръжена до зъби, готова за всяка ситуация? Отговорът е Анита Блейк. Може ли една жена да се е разделила с алфата на върколаците, защото пред очите й той е изял другиго, и въпреки това неговата глутница да я признае за своя лупа?

Отговорът е Анита Блейк.Възможно ли е една жена да накара любовника си да усети омайващия вкус на храната, без да е преглътнал дори хапка? Отговорът е Анита Блейк.В тази изключително динамична градска приказка животът профучава през героите и читателя по други, различни от общоприетите, правила.

Тук си дават среща силни характери – красиви, манипулативни и хипнотични. Тук отношенията между героите са градени със столетия и са оплетени на свръхестествено ниво, а това отваря вратите към светове, в които читателят се потапя с увлечение, жаден за още.

И ето, седмата книга от поредицата „Анита Блейк, ловецът на вампири“, не само предлага още, но е и обсебваща като целувка на вампир.„ДА ЗАДАВАШ ВЪПРОСИ Е ПРЕКРАСНО, НО САМО АКО ЗНАЕШ ОТГОВОРИТЕ. АКО ПИТАШ, НО СИ ИЗНЕНАДАН ОТ ОТГОВОРА, ПРИЛИЧАШ НА ГЛУПАК. НЕ Е ЛЕСНО ДА СЕ ПРАВИШ НА СТРАШЕН, КОГАТО ИЗГЛЕЖДАШ НЕДОСТАТЪЧНО ИНФОРМИРАН.“



Enter the sum





Related Archive Books



Related Books


Comments

Comments for "Огнено жертвоприношение (Анита Блейк, ловецът на вампири, #7)":


elavil.eu

©2012-2015 | DMCA | Contact us